کیک جنگل سیاه (بلک فارست)

جنگل سیاه (بلک فارست)

مواد لازم کیک جنگل سیاه(بلک‌ فارست) :

 آب جوش : 2 پیمانه

وانیل و نمک : کمی

 تخم مرغ بزرگ : 2عدد

روغن مایع : 2/3 پیمانه

 

 

آرد : 2 و  2/3 پیمانه

کاکائو : 6 قاشق غذا خوری

نسکافه : 2 قاشق غذا خوری

 بیکینگ پودر : 1 قاشق مربا خوری

جوش شیرین : 1 قاشق چایی خوری


مواد لازم جهت تزئین کیک :

خامه آماده شیرین زده شده : 300 گرم

در صورت تمایل از شکلات سالم و یا رنده شده و یا آب شده و میوه می توانید برای تزئین کیک استفاده نمایید .

طرز تهیه :

تخم‌مرغ‌ها را با شکر، روغن و وانیل با همزن به مدت 5 تا 7 دقیقه خوب هم میزنیم سپس آرد، بیکینگ‌پودر و جوش‌شیرین را با هم 3 مرتبه الک می‌کنم و بعد از الک کردن مقدار کمی به آردها نمک اضافه می‌کنیم

• توجه شود که آرد را از قبل الک کرده ودر حین هم زدن مایع، آرد را اضافه می‌کنیم 

کاکائو و نسکافه را در آب‌جوش حل کرده و به مایع کیک اضافه می‌کنیم و دایره‌وار هم می‌زنیم

• توجه شود که همه مایع را تا اخرین مرحله در یک جهت هم زده و خلاف جهت هم نزنید.

کف قالب را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و مایع را داخل قالب میریزم و در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم و بمدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم ( البته این زمان ممکن است متغییر باشد) و پس از سرد شدن کیک را با چاقو از وسط نصف کرده و کیک را دو نیم می‌کنیم و سپس وسط کیک را با خامه زده شده پر می‌کنیم (در صورت تمایل می‌توانید بعد از پوشاندن داخل کیک با خامه موز، گیلاس و یا هر نوع میوه‌ای قرار دهید) و نیمه دوم کیک را روی نیمه اول کیک قرار می‌دهیم و روی کیک را با خامه زده شده می‌‌پوشانیم . (می‌توانید روی کیک را با شکلات رنده شده و یا ذوب شده و میوه تزئین کنید ) سپس داخل یخچال گذاشته و بعد از گذشت چند ساعت سرو کنید.

درباره کیک جنگل سیاه(بلک فارست)

این کیک به دو صورت شیرینی کیکی و کیک قابل سرو کردن است؛ اصالت این کیک متعلق به آلمان است که شامل چندین لایه از کیک اسفنجی، خامه و گیلاس است.

دستور پخت این کیک در 1930 منتشر گردید و بعد از جنگ جهانی دوم به محبوبیت فراوانی رسید. دو داستان مختلف برای پیدایش این کیک موجود است:

داستان اول: جوزف کلر در منطقه Bad Godesberg در شهر Bonn در آلمان مدعی است که در سال 1915 این کیک را ابداع کرده است

داستان دوم: این کیک از جنگل سیاه(بلک فارست) در منطقه کوهستانی بادن ووتمبرگ(Baden-Württemberg) که در آنجا درختان گیلاس کاشه شده است آمده است.

این کیک هیجان انگیز به غیر از آلمان در استرالیا، سوئیس و ایتالیا به‌عنوان یک کیک قدیمی و دوست‌داشتنی مورد توجه مردم است.

بلک فارست

عکس از هتل SACHER WIEN در آلمان

این کیک هیجان انگیز می‌تواند گزینه مناسبی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها باشد، همچنین می‌توانید از خانوم بزرگ این کیک خوشمزه را سفارش دهید و از خوردن آن لذت ببرید.

خانوم هایی که این دسر هیجان انگیز را دارند:

نفیسه خانوم

نفیسه خانوم عاشق درست کردن غذاهای خلاقانه است، در ضمن غذاهای فست فود خونگی شو هم امتحان کنید.

مشاهده منو
برگشت به بالا