طرز تهیه لوف مرغ ( غذای ترکی)

لوف مرغ

لوف مرغ یک غذای لذیذ و دلپذیر از ترکیه است، که در این مطلب از خانم بزرگ طرز تهیه آن را شرح خواهیم داد.

 

مواد لازم برای لوف مرغ

  • سس Worcestershire (ووستشایر) 1 قاشق غذاخوری
  • شیر 1/3 فنجان
  • سیر (متوسط له شده) 2 حبه
  • آرد سوخاری 1 فنجان(60 گرم)
  • سس (گوجه) 7 قاشق غذاخوری
  • گوشت مرغ (چرخ کرده) 600 گرم
  • پیاز (بزرگ ( 1 و نیم پیمانه پیاز خوردشده)) 1عدد
  • نمک 1 قاشق چای خوری
  • قارچ 250 گرم
  • تخم مرغ (بزرگ) 2 عدد
  • روغن مایع (گیاهی) 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل 1/2 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه لوف مرغ

فر را با دمای 200 درجه سلسیوس گرم می کنیم  قارچ ها رو ریز خورد می کنیم (یا با کارد یا غذاساز) پیاز را در روغن داخل یک تابه بزرگ تفت می دیم (حدود 5 دقیقه) سیر را اضافه می کنیم و 1 دقیقه تفت می دهیم. قارچ را با پیاز و سیر مخلوط می کنیم و نصف نمک و فلفل را اضافه می کنیم و 10 دقیقه تا آب قارچ کشیده بشه روی حرارت هم می زنیم.  مخلوط قارچ و پیاز رو در یک کاسه دیگر می ریزیم و 1 قاشق سس ورکسترشایر Worcestershire و 3 قاشق سس گوجه با آن مخلوط می کنیم و5 دقیقه صبر می کنیم تا خنک شود. در این فاصله آرد سوخاری را با شیر در کاسه دیگری مخلوط می کنیم تا 5 دقیقه خیس بخورد.  آرد سوخاری خیس خورده و تخم مرغ ها را به مخلوط قارچ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.  مرغ چرخ کرده و بقیه نمک و فلفل را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم (با دست یا چنگال)  خمیر را به صورت یک لوف به ابعاد حدود 20 در 10 سانت در میاریم و روی یک سینی فر که کاغذ آلومینیومی کشیده و روغن زده ایم می گذاریم.  باقیمانده سس گوجه را روی سطح لوف می مالیم.  حدود 50 دقیقه در طبقه وسط فر می پزیم.  بعد از در آوردن از فر 5 دقیقه صبر می کنیم بعد برش می زنیم.

 

برگشت به بالا