طرز تهیه رولت خامه‌ای خانگی

رولت خامه ای

مواد لازم رولت خامه ای

وانیل‏ 1/4 قاشق چای خوری

نشاسته ذرت 1 قاشق سوپ خوری

بکینگ پودر 1/2 قاشق سوپ خوری

خامه‏ زده شده قنادی 150تا 200 گرم

پودر پسته به دلخواه

آرد  12۰ گرم (معادل 4/3 لیوان)

پودر قند 120 گرم (معادل 3/2 لیوان)

تخم مرغ 4 عدد

عسل ۱ قاشق غذا خوری

آب جوش 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

زمان پخت 10 دقیقه

زمان تهیه 15 دقیقه

ابتدا زرده و سفیده را از هم جدا می کنیم. اول شروع به زدن سفیده با همزن می‌کنیم و به صورتیکه فرم دار شود و وقتی ظرف را وارونه می‌کنیم از ظرف نریزد و سفیده را در داخل یخچال می‌گذاریم و سپس شروع به زدن زرده ها می‌کنیم پودر قند و وانیل را با هم مخلوط کرده و بر روی زده ها با الک اضافه می‌کنیم و سپس با همزن به مدت 7 تا 8 دقیقه شروع به مخلوط کردن می‌کنیم تا زمانی که رنگ روشنی ایجاد شود و در حین زدن 2 قاشق غذاخوری آبجوش به زرده ها اضافه می‌کنیم و  یک قاشق غذاخوری عسل برای خوشرنگ شدن رولت با زرده ها مخلوط می کنیم. بعد از اینکه خوب زده ها را زدیم باید غلیظ و کش دار شود و حالا سفیده ها را با زرده مخلوط می کنیم و آرام و در یک جهت به حالت دورانی هم می زنیم تا سفیده فرمش را از دست ندهد و خوب با زرده مخلوط شود. برای اینکه خمیر رولت نرم تر شود 1 قاشق سوپ خوری (معادل10گرم) از آرد کم می کنیم و بجای آن 1 قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت اضافه می کنیم و نصف قاشق سوپ خوری بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و کم کم در طی چند مرحله آرد را با الک به مواد اضافه کرده و هربار در یک جهت آرد را با مواد هم میزنیم تا خمیر نهایی آماده شود.

رولت خامه ای

کف قالب را کاغذ روغنی گذاشته( قالب ما 40 در 30 سانتی متر است) و خمیر آماده شده را تا جایی که امکان داره در قالب به صورت یکنواخت همه جا پهن می کنیم و چند بار قالب را به زمین زده تا حباب های هوای داخل خمیر خارج بشود. فر را که از قبل روشن کرده ایم.

در دمای 220 یا 230 درجه خمیر را گذاشته و به مدت 8 تا 10دقیقه خمیر پخته شده و به دلخواه خودتان روی خمیر را کمی گریل کنید. بعد از پخت روی قالب را با یک سینی پوشانده تا هوا به داخل خمیر نرود و خشک نشود و به مدت 20 تا نیم ساعت در هوای محیط بماند تا خنک شود و بعد از خنک شدن باید رول شود به این صورت که یک کاغذ روغنی که بزرگ تر از قالب است را پهن می کنیم و روی کاغذ مقداری پودر قند الک کرده تا خمیر بر روی کاغذ نچسبد. به آرامی خمیر را با کاغذ روغنی در آورده و برروی کاغذ روغنی پودر قند شده بر می گردانیم و به آرامی کاغذ روغنی چسبیده به خمیر را از آن جدا کرده و لبه کاغذ روغنی را بر روی خمیر برگردونده و با فشار خیلی ملایم خمیر را رول می کنیم (برای شیرنی تر تا اینجا مراحل یکسان است منتهی خمیر شیرینی تر رول کردن احتیاج ندارد)

بعد از اینکه خمیر کامل رول شد دو طرف کاغذ را می پیچیم و نیم ساعت در یخچال می گذاریم تا خمیر رولت حالت بگیرد. و بعد از این زمان به آرامی کاغذ را باز می کنیم و خامه زده شده قنادی را بر روی رولت پهن می کنیم.

رولت خامه ای

برای خوشمزه شدن بر روی خامه کمی پودر پسته، شکلات چیپسی و یا گردو ریز شده برای بین رولت استفاده کنید. و دوباره خیلی آروم رولت را می بندیم تا ترک نخورد.

(برای تزیین به دلخواه 50 گرم شکلات تختی روی حرارت بخار آب ذوب کنید و بعد یک قاشق خامه‌ی صبحانه اضافه کنید. مدام هم بزنید تا رقیق شود و داغ بر روی رولت بریزید و اگر سرد شود خوب بر روی رولت پهن نمی شود و کمی پودر پسته یا نارگیل بر روی آن بریزید)

در نهایت وقتی که خوب داخل یخچال خنک شد برش دهیدو نوش جان کنید.

خانوم های با سلیقه و هنرمند خانوم بزرگ برای شما لحظات خوشمزه ای دارد. سفارش دهید و لذت ببرید.

برگشت به بالا