سفارش غذاهای روز

فینگر فود شاخص

با وجود مشغله‌ی زیاد، خرده‌کاری‌ها، خانواده و دوندگی‌های بی‌وقفه‌ی زنـدگی روزانه خیلی مهمه که در انتها بتونید شکم تون رو سیر کنید امـا درست کردن غذا زمان بره! ولی غذاهایی هستند که می تونن در مدت کم آماده بشن و مواد غذایی سرشاری هم دارن، اینطوری شما هم گرسنگی تون رو رفع کردین و هم مواد غذایی مورد نیاز بدنتون رو تأمین کردید. در ادامه به یک نوع از این غذا ها می پردازیم.

طرز تهیه فینگر فود

فینگر فود ها از انواع پیش غذا های فوری هستند که شما می توانید آن ها را برای مجالس و جشن های تولد خود تهیه کنید. این نوع پیش غذا ها با هر ذائقه ای سازگار هستند. طرز تهیه فینگر فود ها در منزل به راحتی امکان پذیر است کافیست شما کمی صبر و حوصله و خلاقیت به خرج بدهید. طرز تهیه یک نوع غذای انگشتی (فینگر فود) ساده و خوشمزه

کباب تند آسیابی

این نوع غذا یکی از پیش غذا های فینگر فودی است که بسیار مقوی می باشد و شما می توانید آن را با مواد لازم ذکر شده در ادامه مطلب در مدت زمان ۲۰ دقیقه آماده کنید. توجه داشته باشید که پیاز چه موجود در این غذا را باید به ۲۴ قسمت مساوی خرد کنید.

مواد لازم بری ۱۲ نفر

  • شکر قهوه ای : ۱ قاشق غذا خوری
  • آب لیمو تازه : ۲ قاشق غذاخوری
  • سس سویا : ۱ قشاق غذا خوری
  • گوشت : ۱۲ قطعه مساوی
  • روغن زیتون : ۲ قاشق غذا خوری
  • پیاز چه : ۳ عدد
  • سرکه : به میزان لازم
  • ادویه کاری : به میزان لازم
  • آب نمک : به میزان لازم

 

طرز تهیه کباب تند آسیابی

ابتدا برای طرز تهیه این نوع کباب آب لیمو و روغن زیتون و سس سویا و شکر را در ظرفی مناسب با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید سپس قطعات گوشت را به مخلوط این مواد اضافه کنید. به مدت ۲۰ دقیقه گوشت ترکیب شده با مواد را در گوشه ای قرار دهید تا مواد به خوبی جذب گوشت شوند می توانید از شب قبل نیز گوشت را در این مواد بخوابانید. در مرحله بعدی طرز تهیه کباب تند آسیابی تابه را بر روی شعله گاز قرار دهید تا به خوبی داغ شود سپس روغن زیتون را در درون تابه بریزید و به گوشت ادویه کاری و آب نمک و سرکه بیافزایید و قطعه های گوشت را در درون تابه قرار دهید سپس هر قطعه گوشت را به دود ۲ عدد پیاز چه بپیچید به طوری که دو طرف پیاز چه ها از داخل گوشت بیرون بزند سپس سیخ های چوبی و یا فلزی را در درون گوشت فرو کنید. گوشت ها را در درون قابلمه ای قرار دهید و درب قابلمه را ببندید تا دو طرف گوشت ها پخته شوند حدود ۱۰ دقیقه زمان لازم است تا قطعه های گوشت به خوبی پخته شوند. بعد از اینکه گوشت ها به خوبی پخته شدند آن ها را با همان سیخ فلزی و یا چوبی در داخل ظرفی مناسبی قرار دهید و می توانید آن ها را به زیبایی با برگ پیاز چه تزیین کنید سپس آب نمک و سرکه جوشانده شده را بر روی گوشت ها بریزید توجه داشته باشد که باید آب نمک و سرکه را به مدت دو دقیقه در درون ظرف مناسبی بجوشانید.

 

برگشت به بالا