آموزش غذای ملل (خوراک مرغ فرانسوی)

خوراک مرغ فرانسوی

طرز تهیه خوراک مرغ فرانسوی

خوراک مرغ لطیف و خوشمزه از کشور فرانسه که ذائقه هر کسی را به سمت خود جذب می کند. با خانم بزرگ همراه باشید با طرز تهیه این غذای خوشمزه و بی نظیر.

 

مواد لازم برای خوراک مرغ فرانسوی

سینه مرغ متوسط :3 عدد (6 نیمه سینه)

آب مرغ  :1/2 پیمانه

قارج خرد شده :یک پیمانه

آب لیموترش تازه :2 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه نگینی خرد شده  :1/3 پیمانه

سس سفید :یک و 1/2 پیمانه

خامه :یک پیمانه

نمک و فلفل :به مقدار لازم

 

طرز تهیه خوراک مرغ فرانسوی

سینه مرغ را پس از شستن و خشک کردن با یک عدد پیاز خرد شده و زردچوبه و ادویه دلخواه و پودر تخم گشنیز و نمک و فلفل به مقدار لازم مزه دار کنید و برای یکی دو ساعت در یخچال قرار دهید. قارچ و فلفل دلمه ای را با سس سفید و آب مرغ مخلوط کنید. سینه مرغ مزه دار شده را در ظرف مورد نظر که قبلاً چرب کرده اید بچینید سپس مخلوط فوق را روی سینه مرغ بریزید و روی ظرف را بپوشانید و در فر گرم شده با حرارت 350 درجه فارنهایت (طبقه وسط) برای یک ساعت الی یک و نیم ساعت قرار دهید. پس از طبخ، ظرف را از فر خارج کنید و سینه مرغ را در ظرف مورد نظر بچینید. آب لیمو ترش را با خامه مخلوط کنید و پس از 5 دقیقه آن را به سس داخل ظرف اضافه و هم بزنید سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سس گرم را روی سینه مرغ بریزید و سطح روی آن را با سس زعفرانی تزئین کنید و با پلوی فرانسوی یا پلوی مورد نظر سرو کنید. در صورت دلخواه می توان از قارچ تفت داده شده استفاده کنید و در صورت دلخواه می توانید سینه های مرغ را به قطعات کوچکتری تقسیم، سپس طبخ کنید.

 

برگشت به بالا